Sunday, January 18, 2015

Austin Client, Rod & Jan

 Before:

The stained glass art was not part of the previous decor.  It just got caught in this photo.



After:  



 Before:


After:



 Before:


After:





Before: 


 The above picture is now where the large painting is.





\View of the area rug:



 Before:


After:


Before:



After:


Getting a slight view of the split level library from entry.


Before, part of entry.


After:


Before, split level library:


After:



Before, now in new dining room recessed niches:


After:

This is the other recessed niche on the left side of fireplace, before:



After:


Before:  we will have a better after photo once room is complete with drapes.



After of mantel:


traditional decor, sherwin williams paint, austin, decor, niches, formal dining
More to come.

No comments:

Post a Comment

Arhaus Mood Selections

We were happy when Arhaus headquarters asked us to design some of my ideas using one of their sectional sofas.  We came up with two ideas fo...